Etusivu Äänisanakirjat Miten opit? Kuka olen? Unelmani Ajankohtaista
 

Helppo tapa oppia

Kuunteleminen  on luonnollinen tapa oppia ymmärtämään ja puhumaan vierasta kieltä. Samalla tekniikallahan olemme oppineet oman äidinkielemmekin! Ihan niin kuin lempikappaleenkin sanat painuvat toistamalla mieleen, kuin huomaamatta ja itsestään.

Äänisanakirjoja käyttäessäsi olet oma opettajasi, päätät aikatauluista, eikä kukaan puutu työskentelyysi. Leppoisa tunnelma auttaa sanojen ja sanontojen mieleenpainamisessa. Voit opiskella lenkkeillessäsi, työmatkoilla tai siivotessasi. Keksit varmasti monta itsellesi mieluisaa hetkeä.

Tee kuuntelemisesta tapa: mitä useammin kuuntelet, sitä nopeammin ja paremmin opit. Monille paras tapa on kuunnella pieniä jaksoja kerrallaan, toiset pystyvät omaksumaan kerralla enemmän. Tee kuten itsellesi koet parhaaksi.

Äänisanakirjassa on sanojen edellä ja jälkeen tauot. Voit yrittää muistaa sanan ennen kuin kuulet sen ja harjoitella ääntämistä toistamalla vieraskielisen sanan sen kuultuasi. Kirjojen tarjoamaa opiskelutapaa voit käyttää sanojen aktivointiin, oppimiseen tai pelkän ääntämyksen harjoitteluun.

Annan mielelläni opastusta ja neuvoja henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. 

 
 

Yhteystiedot
Helena Kulmala
+358 44 333 32 82
helenamkulmala@gmail.com